Om

BISTOFT


Stald- og Kennel Bistoft ejes af ægteparret Sandie og Peter Walz Jørgensen. De deler sammen med deres 4 døtre Sidsel, Julie, Celine og Dicte en stor passionen for hunde, heste og andre dyr. De nyder alle livet på landet og den skønne Alsiske natur,  

Sandie og Peter har boet på den idylisk stråtækkede ejendom i Holm siden 2001.

De har begge stor interesse i dyr og natur, og  er uddannet i landbruget. Peter arbejder med grisegenitik - og avl i Danbred, mens Sandie arbejder som socialpædagog på det beskyttede værksted SAABU Natur i Sjellerup.

Sandie har siden barns ben haft hest. Hendes gamle dressurhest Surprise flyttede med hende ind på Bistoft, og siden har der været heste på gården.. Interessen bliver delt med døtrene, som alle rider på konkurrenceplan i både dressur og spring. 

Hunde har der også været på Bistoft fra starten. Den første hund var en Border Collie-krydsning, derefter en Golden Retriever og en schæfer, inden de i 2017 fik den mest fantastiske Labrdor Retriever, Kado Marlie,  som var starten på deres lille Kennel.  

Hunde og jagt

Peter har en stor interesse for jagt og naturen. Han nyder ekstra meget at være på jagt, når han har sin trofaste følgesevend Kado Marlie med. Peter går meget op i at have en lydig og dygtig hund med på jagt. Når Peter tager jagttøjet på, viger Marlie ikke fra hans side og er max klar til at drive dyrerne op eller hente fasanen der er landet i søen.

Fagligt har Peter også en stor viden og interesse inden for avl, genetik og fodring, hvilket bliver brugt i avlen af de dejlige Bistoft hvalpe. 

Peter nyder meget når der er gæster på Bistoft, og han er "fix på fingerne", når der skal laves praktiske ting på ejendommen.

Avl, træning og kreativitet


Sandie har Dansk kennelklubs opdrætter uddannelse, hvilket hun sammen med viden og erfaring fra landbrugs - og pædagoguddannelsen bruger i  avl og træninge af både hundene og hestene.

Sandie er ofte at finde på træningsbanen med hundene eller på sidelinjen, når pigerne er på ridebanen eller til stævner..

Den pædagogiske viden og tilgang har stor betydning for en velfungerende træning, både hos mennesker og dyr.

Sandie bruger naturen og  naturens skatte til afslapning og kreative aktiviteter, og med mange års erfaring i aktivitets- og bekæftigelses området, har hun en stor erfaring i at lave aktivteter for andre.