Stald Bistoft

Stald BistoftEn lille privat hestestald på Nordals

Hestepigerne


På Bistoft deler mor Sandie og de 4 hestetossede piger

interessen for ridesporten og hesteavl. .Sandie har som ung redet dressur på Middelsvær niveau, nu er hun mest fodermester, caoch og groom for pigerne.


Sidsel (21 år), i gang med landbrugsuddannelsen med planer om at læse til dyrlæge. Hun har startet landsstævner på ponyen Rhinstrøms Prince Of Pride og sprunget LA klasse på Karlhøjsgårds Diablo.. Hun har en del erfaring i at tilride og ridning af ungheste. Pt arbejder hun med sin egen Bistoft Amazing Androhit


Julie (19 år) Har et sabbat år, efter at have afsluttet HHX. Har afsluttet hende ponyår, hvor hun har redet LA klasser på Rhinstrøms Prince Of Pride og Bistoft Diamond. Diamond har hun selv tilredet og lært øvelserne i dressur og spring. Nu rider hun vores egen avlet unghest Bistoft Armano.


Celine (15år) går i 10 klasse. Rider vores spanske pony Rayo.i både dressur og spring. Planen er at komme ud og starte stævner på den frem til slutning 2024, hvor han skal sælges, da Celine falder for aldersgrænsen. .


Dicte (14 år) går i 8 klasse. Hun har overtaget tøjlerne på Diablo og elsker at springe. Dicte har store amitioner om at starte C-stævner i spring og håber på sigt at Diablo kan blive B-pony.


Alle piger deltager aktivt i aktiviteterne på Nordals rideklub og hjælper/har hjulpet med miniput. Her bruger de deres viden og erfaring til at lærer små kommende rytter, hvordan man rider og håndtere heste.


Når der er tid, plads og overskud tager pigerne også heste i ridning/tilridning.